Nieuws

New York City’s vernieuwde travel training

Deel dit artikel

NYC & Company, het officiële toeristenbureau van de stad New York, heeft begin augustus haar vernieuwde en updated online training voor reisagenten in de Benelux gelanceerd. Met de Travel Training Academy kunnen reisagenten nog eenvoudiger echte New York City specialisten worden. De Travel Training Academy is een educatief programma voor de reisagent in de Benelux. Het interactieve programma bestaat nu uit zeven opleidingsmodules die worden gevolgd door een quiz met tien vragen. Met behulp van het programma kunnen reisagenten meer leren over de stad New York en haar vijf stadsdelen, de hotels, restaurants, nachtleven, winkels en cultuur. Na het succesvol afronden van de training mogen agenten zich NYC Specialist noemen en ontvangen zij direct een logo en een certificaat waarmee zij zich NYC Specialist kunnen noemen.

Zeven modules
De training bestaat uit zeven modules: Welcome (informatie over het transport naar en in de stad alsmede NYC basics, zoals het klimaat, belangrijke telefoonnummers van de stad, speciale service behoeften, fooi richtlijnen en informatie over de NYC Information Centers), Neighborhoods (recensies van alle vijf stadsdelen, de wijken binnen elk stadsdeel, samen met de hoogtepunten van de bezienswaardigheden en attracties), Hotels (met het laatste nieuws op traditionele favorieten, nieuwe boetiekhotels, de luchthaven hotels, budget accommodaties en conferentie hotels), Things to See and Do (gids voor de stad met de must-see bezienswaardigheden in de vijf stadsdelen), Shopping (met nieuws over warenhuizen, grote winkelcentra in de stadsdelen, koopjes, shopping tours en kleine boetieks), Dining and Nightlife (met een overzicht van uitstekende eetgelegenheden, gevierde chef-koks, mondiale gerechten en het uitgaansleven en de module NYC Life (met een gids voor gezinsvriendelijke activiteiten en cultureel NYC en de levendige homo scene van de stad). Om NYC Specialist te worden, dienen reisagenten zeven modules van het online programma te doorlopen. Elke module bevat educatieve tekst en reisagenten moeten na iedere module een quiz beantwoorden. Als zij minimaal 80% van de vragen goed beantwoorden, ontvangen de agenten direct een logo en een certificaat waarmee zij zich NYC Specialist kunnen noemen.

Bonusaanbiedingen
Als NYC Specialist profiteren reisagenten onder meer van de speciale bonusaanbiedingen van de NYC & Company Trade Pass. De pas bevat exclusieve kortingen op hotels, attracties, restaurants, musea, theater en nog veel meer. Onder de bonusaanbiedingen vallen onder meer gratis ontbijt, gratis rondleidingen en 50% korting voor medereizigers van de reisagent. De Travel Training Academy is een heel eenvoudige manier voor de reisagent om zijn of haar kennis van een populaire stad als New York City te vergroten en up to date te houden. De Travel Training Academy staat op de site van NYC & Company: www.nycgo.com/training


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 9 augustus 2010 at 20:58

    Een zeer goed artikel en een fantastische travel training. Het lijkt me een echte need-to-have voor reisagenten.

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #20: Portugal & Wintersport in Frankrijk

Volgende bericht

Rob van de Star nieuwe CEO TSi Solutions

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.