Nieuws

NHTV en Amadeus worden partners

nhtvNHTV en Amadeus kondigen met trots hun samenwerking in het Executive Leadership Program 2013 aan. Na het succes van afgelopen jaar wordt de masterclass in 2013 wederom georganiseerd in samenwerking met Pennsylvania State University.

Het Executive Leadership Program is een intensief management trainingsprogramma dat wordt gegeven door vooraanstaande lectoren en professoren. Het programma vindt gedeeltelijk in Nederland en gedeeltelijk in de Verenigde Staten plaats. Deze exclusieve masterclass omvat modules over strategisch leidershap, coaching, kwaliteitsmanagement, Europese wetgeving, organisatiecultuur, imagineering, productiviteit en nieuwe media.

Herman Mensink, Associate Professor aan NHTV Breda University of Applied Sciences: “Daar waar de reisbranche veel toegepaste trainingen op operationeel niveau kent, constateerde een aantal partijen dat er in de sector in toenemende mate behoefte bestaat aan een degelijk management-trainingsprogramma.

Uit de zeer positieve reacties van de deelnemers van vorig jaar (onder meer Air Canada, Amadeus, ATPI, BCD Travel, D-Reizen, transavia.com), kan worden geconcludeerd dat het programma inderdaad voorziet in deze grote behoefte van het bedrijfsleven en een waardevolle bijdrage is in het “lifelong learning” proces van de beroepsbeoefenaren in deze interessante bedrijfstak.”

De Nederlandse sessies vinden plaats van 17 tot 19 april en op 23 en 24 mei 2013. De modules in Nederland worden voornamelijk verzorgd door lectoren van NHTV. Van 10 tot en met 14 juni 2013 reist de groep af naar de Verenigde Staten waar het programma wordt voortgezet aan de Penn State University.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Oorschot opvolger van Uijterwijk als nieuwe bestuursvoorzitter NHTV

Volgende bericht

Koning Aap wint Rank a Brand Award

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."