Nieuws

Nico van der Veer (Directeur Reisbureaus en MRA’s) verlaat TUI

Nico van der Veer (Directeur Reisbureaus en Mobiele reisagenten TUI) vertrek per 1 juli 2020 bij de reisorganisatie, dat heeft hij zojuist bekendgemaakt. “Het besluit is in goed overleg met TUI genomen. Tot juli 2020 werken we gewoon door aan alle lopende projecten.”

“De komende periode is er voldoende tijd om zaken netjes af te ronden en het biedt TUI de gelegenheid zorg te dragen voor een goede opvolging”, laat Van der Veer weten.

“Ik werk nog elke dag met veel plezier, maar kijk er ook naar uit om wat gas terug te nemen en in nog redelijk goede gezondheid te genieten van het leven. Als ik TUI ga verlaten, ben ik 45 jaar werkzaam bij de reisorganisatie en haar rechtsvoorgangers (met een kleine onderbreking bij Thomas Cook). De reisbranche vind ik nog altijd de mooiste branche om in werkzaam te zijn. Retail had en heeft een prominente plaats binnen TUI en ik vind het een voorrecht om aan alle veranderingen op dat vlak meegebouwd te hebben. We hebben nog een klein jaar te gaan. Een jaar om nog vele mooie herinneringen toe te voegen aan de vele die er al zijn.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI: geen vliegvakanties naar Parijs meer

Volgende bericht

Greenpeace wil klimaatplan van Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."