CoronavirusNieuws

Nicole (55) stapt met vast contract vrijwillig uit de reissector

Nicole Ammerlaan was maar liefst 37 jaar werkzaam in de reiswereld, waarin ze als negentienjarige van start ging. Ze beleefde de tijd van haar leven en had het goed naar haar zin bij VakantieXperts in Zundert. Een vast contract, een gezellig team, maar toch nam ze in het voorjaar van 2020 ontslag om aan de slag te gaan als winkel/cateringmedewerkster bij een traiteur.

Hoe is het er van gekomen dat je uit de reiswereld bent?
“Ik ben er niet noodgedwongen uitgestapt. Het was een hele impulsieve actie. In februari van 2020 was ik nog op studiereis geweest en eind april/begin mei zag ik een vacature bij een traiteur. Ik had een soort koudwatervrees ontwikkeld door het coronavirus die in alle hevigheid was losgebarsten.”

Lees het volledige interview in TravelPro #4 die vrijdag 29 januari jl. is gepubliceerd op TravelPro.nl.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Column: Harder werken

Volgende bericht

Bijpraatsessie Europese richtlijn pakketreizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.