Nieuws

Niet-noodzakelijke reizen van en naar België verboden tot 1 maart

Vanaf 27 januari tot 1 maart 2021 verbiedt de Belgische overheid niet-noodzakelijke reizen van en naar België. Wie naar Nederland wil reizen vanuit België heeft sinds 23 januari jl. in veel gevallen een negatieve COVID-19 PCR-testuitslag én een negatieve sneltest uitslag nodig.

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de maatregel net bekendgemaakt via een gewijzigd reisadvies. Daarin schrijft het dat dit één van de Nederlandse maatregelen is om de import en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wie in België is geweest, moet bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Zee bij Tenerife wordt Whale Heritage Site

Volgende bericht

Curaçao organiseert Virtual Site Inspection

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.