CoronavirusNieuws

Nieuw bij 333travel: individueel rondreizen in Jordanië

333travel lanceert ook Jordanië als nieuwe bestemming binnen het reisaanbod van privé rondreizen op maat met het gemak van je eigen huurauto of privé chauffeur. Met de toevoeging van Jordanië komt het reisaanbod van 333travel uit op 27 verre bestemmingen.

“Jordanië is een bestemming die echt bij 333travel past. Het leent zich perfect voor privé rondreizen én autorondreizen en door de korte reisduur is het ook een ideale familiebestemming”, aldus Frangken Tuhumena (CEO 333travel). “De indrukwekkende, uit de rotsen gehouwen stad Petra is natuurlijk het bekendste hoogtepunt, maar overnachten in de sprookjesachtige Wadi Rum woestijn, de opgravingen bij Jerash en drijven in de Dode Zee zijn ook onvergetelijke ervaringen.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Avila Reizen lanceert nieuwe bestemming

Volgende bericht

Rutte over vakanties: "Weinig landen die ons willen of waarvan wij het prettig vinden wanneer je er heengaat"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.