Nieuws

Nieuw bij Sunair: Belfast, meer acco’s bestaande aanbod, studiereizen, gratis extra’s

Deel dit artikel

Belfast, de stad waar de Titanic is gebouwd en waar het ANVR-Congres dit jaar wordt gehouden, is de nieuwe bestemming in het aanbod van Sunair Vakanties. Het aanbod is daarnaast aangevuld met nieuwe accommodaties in het bestaande aanbod van onder meer Rome, Dublin, Barcelona, Krakau, Praag, Wenen en Londen. Ook de extra’s zijn uitgebreid om de reis zo compleet mogelijk te maken (+ 5% commissie).

In de nieuwe brochure is ook meer aandacht voor combinatiereizen, omdat Sunair merkt dat hier meer vraag naar is. Denk bijvoorbeeld combi’s van Rome & Florence, Lissabon & Porto, Boedapest & Wenen, Madrid & Valencia of Malaga, Granada, Cordoba & Sevilla! Sunair regelt ook het vervoer tussen de steden. In meer dan 30 steden ontvangt de klant bij boeking van een pakketreis een Time to Momo stadsgids. “Leuk voor de voorpret en zo handig met de wandelingen en tips van de locals”, zegt Linda Andeweg (salesmanager Sunair Vakanties).

De gratis extra’s zijn ook uitgebreid in maar liefst vier steden:
BERLIJN: gratis Berliner Currywurst met een drankje!
LISSABON: gratis Pasteis de Nata inclusief drankje!
VALENCIA: gratis Horchata met farton!
MADRID: gratis Spaanse Churros!

Naast de bekende gratis extra’s:
BARCELONA: gratis 4 uur fietshuur
LONDEN: gratis Thames Cruise
NEW YORK: gratis Top of the Rock Observation Deck
PRAAG: gratis stadswandeling olv een Nederlandstalige gids
ROME: gratis glas wijn en Italiaanse snack
WENEN: gratis entree tot het interactieve muziekmuseum ‘Haus der Musik’

“Dus er zijn nu 10 steden waar de klant, naast de Time to Momo, een gratis extra krijgt”, zegt Linda. “Boekingen worden snel en makkelijk gemaakt in SJORS, het makkelijke reserveringssysteem voor stedenboekingen met het handige schuifje voor extra marge en het persoonlijke pdf-reisplan dat binnen no-time bij de klant ligt. Er komen ook weer studiereizen aan, houd SJORS in de gaten: Sevilla & Malaga 3-7 november, Valencia 10-13 november en later volgt meer info over de expedities (2x) Parijs en Londen. Neem contact op met onze collega’s van reserveringen voor tips bij het kiezen voor het juiste hotel voor jouw klant, of voor het aanvragen van een prijsmatch (appels met appels). Veel boekplezier!”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuwe datum Oad Wintersport Canada Event is bekend

Volgende bericht

Op reis met een digitaal roadbook

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."