CoronavirusNieuws

De TravelPro podcast

Luisteren kan via Spotify, Google Podcasts, Anchor, Breaker & RadioPublic.

Nieuw! De TravelPro podcast. De plannen lagen er al een tijdje, maar tijdens deze bijzonder periode zijn ze werkelijkheid geworden. Het team van TravelPro probeert jou op alle mogelijke manieren op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in deze bizarre tijden. Daar is nu een nieuw medium bijgekomen, de podcast!

In de TravelPro podcast praten wij jou bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de reisbranche. Wat speelt er zich achter de schermen af bij Nederlandse reisorganisaties? Hoe gaan reisprofessionals om met veranderingen in de wereld? En welk nieuws mag je niet missen? Je hoort het hier! In deze podcast de eerste aflevering van ‘Een goed gesprek met… Frank Oostdam.’ Tom van Apeldoorn (uitgever & eigenaar TravelPro) praat met Frank Oostdam (directeur & voorzitter ANVR). Daarin hebben zij het onder meer over ‘hoe gaat het met Frank?’, over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen weken, het telefoontje van de koning, de verschillende vouchers en over de toekomst van de reisbranche.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

#StayStrongTravel

Volgende bericht

Frank Oostdam (ANVR) vanavond in tv-programma Kassa over SGR-voucher

Auteur

redactie

redactie