Nieuws

Nieuw format voor Campinglife

Het populaire tv-programma Campinglife gaat 16 oktober aanstaande weer van start en inmiddels haar tiende seizoen in. Voor dit seizoen is er een nieuw format ontwikkeld. Naast de leukste campings, nieuwe producten, trends en bezienswaardigheden staan nu ook iedere aflevering twee gezinnen centraal, die elkaars ideale vakantiedag beleven. Presentatoren Sander Janson en Jessica Mendels hebben afgelopen zomer acht campings in Italië, Nederland, Frankrijk en Duitsland bezocht. Hier werden in totaal 21 afleveringen opgenomen. De uitzendingen, ondersteund door Vacansoleil Camping Holidays, zijn iedere zaterdag te zien bij RTL4 om 18.55 uur. Op zondagochtend om 09.00 uur wordt de herhaling uitgezonden.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ArkeFly vanaf regio airports naar Antalya

Volgende bericht

NS Hispeed: 'Treinproduct is níet ingewikkeld'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.