Nieuws

Nieuw initiatief de Jong Intra Vakanties: “Vrienden van”

“Vrienden van” de Jong Intra Vakanties is een nieuw initiatief waarmee je klanten (maar ook jijzelf) op een gemakkelijke manier kunnen sparen voor korting op een vakantie bij de Jong Intra Vakanties. Uniek is dat hier geen limiet aan verbonden is; iedereen kan sparen tot 100% korting en volledig gratis genieten van een heerlijke vakantie, stedentrip of weekendje weg!

Hoe werkt het?
Vriendenvandejongintra.nl is een online winkelcentrum waar vele bekende webwinkels bij aangesloten zijn met een breed assortiment voor alle online aankopen.

Je klant kan gratis een account aanmaken op dit platform en ontvangt direct € 10 spaartegoed van ons. Voor iedere aankoop die men vervolgens doet bij de aangesloten webwinkels via de buttons met logo’s, ontvangt men een percentage van het aankoopbedrag als gratis reistegoed. Op deze manier bouwt men een tegoed op dat besteed kan worden aan een vakantie bij de Jong Intra Vakanties.

Lea Slikker, sales & marketingmanager: “De Jong Intra Vakanties heeft, speciaal voor de reisagent, een webshop laten ontwikkelen waar de klant het gespaarde reistegoed kan verzilveren voor een reisbureau-coupon. Deze webshop is via de button ‘reisbureau-coupon’ op vriendenvandejongintra.nl te bereiken. De coupon is te besteden bij alle ANVR-reisbureaus (waarmee de Jong Intra Vakanties samenwerkt) op een reis uit het uitgebreide assortiment van de Jong Intra Vakanties. Vanzelfsprekend ontvangt het reisbureau de volledige commissie.”

“Met dit initiatief brengen we reisbureaus en (nieuwe) klanten met elkaar in contact. Met het gemak van online shoppen, spaart men voor een korting die men fysiek kan inwisselen bij het reisbureau. De reisagent komt in contact met nieuwe klanten, geeft deskundig advies en heeft de mogelijkheid om een persoonlijke band met deze (nieuwe) klant op te bouwen.”

De voordelen op een rijtje:

  • Loyaliteitsprogramma voor bestaande klanten
  • Bereiken van nieuwe doelgroepen
  • Reisbureau ontvangt volledige commissie
  • Reistegoed is ook inwisselbaar op eigen boekingen van reisagent met behoud van commissie én agentenkorting

Planning
Momenteel worden stap voor stap alle ‘winkels’ toegevoegd aan het winkelcentrum. Naar verwachting is dit in de eerste week van augustus afgerond en is het winkelcentrum klaar voor alle klanten.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Corendon vaart mee tijdens de Amsterdam Gay Pride

Volgende bericht

Partijen bereiken onderhandelingsresultaat CAO

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.