Nieuws

Nieuw magazine CRUISE & STYLE 2016

Deel dit artikel

CRUISE & STYLE, het enige cruisemagazine verkrijgbaar in de krantenkiosk, bestaat negen jaar. Onlangs is de 2016-editie verschenen. “Reisbedrijven die een gratis exemplaar wensen te ontvangen kunnen adresgegevens mailen naar info@cruisestyle.nl”, zo laat Rudy Beckx (dit jaar 26 jaar uitgever van tijdschriften) weten tegenover TravelPro.

“Redactioneel brengen we een ruim aanbod reportages die de lezer informeren wat te doen in talrijke aanleghavens, beoordeling (nieuwe) cruiseschepen met hun vaarroutes 2016-2017 en waardevolle info over een 15-tal rederijen. We brengen reisverhalen, getuigenissen, interviews, het leven aan boord, nuttige tips voor je (eerste) cruise, speciale cruiseaanbiedingen en ook lifestylepagina’s zodat ook het thema ‘STYLE’ in al zijn aspecten uitgediept wordt. Dit tijdschrift is een meerwaarde voor iedere cruisevakantie”, aldus Beckx. CRUISE & STYLE 2016-2017, nr.09, 150 pagina’s, is verkrijgbaar in de winkel voor € 5,95.


Deel dit artikel
Vorige bericht

SolFly: "Het begin was lastig"

Volgende bericht

50% korting op hotels in Barbados

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.