Nieuws

Nieuw pand voor Captain Cruise

Captain Cruise is deze maand verhuisd van Uitgeest naar Naaldwijk. In het nieuwe pand is nu ook een reisbureau aanwezig waar klanten op afspraak kunnen langskomen.

Robert Pieter (Eigenaar van Captain Cruise): “Met deze stap naar de Randstad verwacht ik dat wij meer klanten kunnen benaderen om het mooie product van cruises te kunnen verkopen. Het kantoor is twee keer zo groot en we hebben nu een reisbureau waar klanten op afspraak kunnen komen. Tevens zijn er parkeerplekken speciaal voor onze klanten voor de deur. Komen de klanten met de bus? Geen probleem, Captain Cruise rijdt de klanten tegemoet en haalt ze op bij de bushalte met de Captain Cruise auto’s. Door deze stap te maken, samen met een nieuw ervaren cruiseteam en diverse innovaties die in 2019 uitgerold gaan worden, zoals nieuwe systemen, is Captain Cruise klaar voor de toekomst.”

Nieuw adres:
Captain Cruise B.V.
Slotenmakerstraat 12
2672 GD Naaldwijk
www.captaincruise.nl
088 – 501 8 501

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Daphne Broens
    5 februari 2019 at 12:15

    Mooi pand en mooie bedrijfsauto’s!
    Veel plezier en succes op de nieuwe locatie.

Vorige bericht

Germania vraagt uitstel van betaling aan

Volgende bericht

Eurowings helpt passagiers failliet Germania

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."