CoronavirusNieuws

Nieuw reisadvies voor Marokko

Deel dit artikel

De Marokkaanse autoriteiten laten vanuit Nederland alleen nog volledig gevaccineerde passagiers toe tot Marokko. Reizigers moeten ook een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 48 uur kunnen laten zien bij het instappen, en een gezondheidsverklaring invullen. Alle directe vluchten van en naar Nederland zijn opgeschort, dat laat het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken weten.

Ook alle directe vluchten van en naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn opgeschort. Dat gold al voor de vliegverbindingen met Rusland en vanaf 26 november 2021 om 00:01 uur ook voor Frankrijk. Deze maatregel is tijdelijk, maar geldt voor onbepaalde tijd. Het vliegverkeer met en via andere Europese landen is op dit moment (nog) wel mogelijk.

Wie op dit moment in Marokko is, wordt aangeraden contact op te nemen met zijn of haar luchtvaartmaatschappij over geannuleerde vluchten en mogelijkheden om de reis via een alternatieve route af te leggen. Wie via een ander land naar Nederland reist, wordt aangeraden te informeren naar de (corona)regels van dat land. Het reisadvies voor Marokko is oranje en een klein deel rood. Lees hier het volledige reisadvies.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Elf Travel Counsellors geslaagd voor Academy

Volgende bericht

“De ambitie is om het grootste, onafhankelijke distibutieplatform van Nederland te worden”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.