CoronavirusNieuws

Nieuw reisadvies voor Marokko

Marokko heeft de noodtoestand verlengd tot 10 oktober 2020. Sommige steden zijn zo goed als afgesloten, zoals Casablanca en Marrakesh. De grenzen zijn gesloten voor regulier verkeer. Wel zijn er beperkt internationale vluchten.

Voor informatie over het Marokkaanse in- en uitreisbeleid verwijst BuZa naar de Marokkaanse ambassade in Den Haag. Voor de laatste ontwikkelingen in het land: volg de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten en volg het nieuws. Nederland adviseert alleen naar Marokko te reizen als het noodzakelijk is. Na een verblijf in Marokko moeten reizigers bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Travel Impressions start actie voor reisagenten

Volgende bericht

Campspace en Riksja Travel lanceren nieuw reisconcept

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.