CoronavirusNieuws

Nieuw reisadvies voor Spanje

Deel dit artikel

Er zitten wijzigingen aan te komen voor de kleurcodering van de Canarische eilanden, dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Zo zijn de kleurcodes voor de Canarische eilanden, behalve voor La Palma, tot 26 november groen en voor het eiland La Palma oranje, maar vanaf 26 november wijzigen de kleurcodes (behalve die van La Palma) naar geel.

Bij terugkeer vanuit de Canarische eilanden (inclusief La Palma) naar Nederland hoeven reizigers tot 28 november geen coronabewijs te laten zien. Vanaf 28 november moeten reizigers die van de Canarische eilanden naar Nederland reizen wel een coronabewijs laten zien. Reizigers die vanaf het vaste land van Spanje en vanaf de Balearen naar Nederland reizen moesten al een coronabewijs laten zien. De Spaanse regering riep La Palma eerder al uit tot rampgebied. 


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Volledig gevaccineerden met coronatest welkom aan boord MSC Cruises

Volgende bericht

TUI: 100.000 Fair Travel-reizen geboekt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.