Nieuws

Nieuw schip en agentenkorting Color Line

Nieuw schip en agentenkorting Color LinesVeerbootrederij Color Line neemt in het begin van de zomer van 2014 een nieuw schip in gebruik dat Sandefjord (Noorwegen) met Strømstad (Zweden) zal verbinden in 2,5 uur. Op het schip zal plek zijn voor 2000 passagiers en 500 auto’s. Het schip dat momenteel voor de route wordt gebruikt wordt uit de vaart gehaald.

Color Line zag in 2012 het aantal passagiers toenemen met 35.000 waardoor het dat jaar in totaal 4.152.000 passagiers vervoerde. Het aantal Nederlandse passagiers dat van de Superspeed lijnen (tussen Denemarken en Noorwegen) gebruik heeft gemaakt in 2012 nam toe met 5%.

Reisagentenkorting
Color Line wil met de campagne ‘Verliefd op Oslo’ de stedentrip-mogelijkheid die het sinds vorig jaar aanbiedt extra promoten. Reisagenten (plus drie gezinsleden/vrienden) krijgen 50% korting op een minicruise Kiel – Oslo – Kiel mits deze een maand van tevoren wordt ingeboekt wanneer de beschikbaarheid dit toelaat. Vragen? Mail naar Nolda.egberts@colorline.com.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Compensatie bij vertraging na overstap

Volgende bericht

Bom Groningen Eelde Airport wordt tot ontploffing gebracht (video)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.