AdvertorialBlogsNieuws

Nieuw!

Deel dit artikel

Veranderingen… altijd lastig. Een mens is een gewoontedier. Twee stellingen die vaak waarheid blijken. Maar niet altijd! Half mei lanceerde EURAM nieuwe mogelijkheden voor het creëren van digitale offertes en roadbooks. Zo kun je nu zien wanneer en hoe vaak de klant de offerte of roadbook heeft geopend en kunnen zij deze eventueel voor de klant verbergen.

Daarnaast is de manier van creëren gewijzigd. Via de tab Documenten ga je naar het Planisto Travel Platform, waar je met één druk op de knop de basis van de digitale offerte of roadbook creëert. Deze basis kun je direct inzien, je kunt bepalen wat je er wel of niet in wilt hebben en vervolgens kun je een welkomsttekst en extra informatie toevoegen. Deze offerte of roadbook deel je met je klant én je kunt een papieren versie creëren via PDF of Word. Ook het roadbook kreeg extra mogelijkheden. Zo kun je als reisprofessional nu zelf extra informatie toevoegen en zijn de vouchers zichtbaar in het roadbook.

Allemaal positieve veranderingen en stappen naar de toekomst. En daar bleek maar weer eens de flexibiliteit en het enthousiasme van de Nederlandse reisprofessional. De nieuwe mogelijkheden werden al snel omarmd door de gebruikers van EURAM’s website! Natuurlijk is het in het begin even wennen aan de nieuwe manier van offertes en roadbooks maken maar wedden dat het in ‘no time’ een gewoonte wordt? Ben je nog niet bekend met de nieuwe mogelijkheden van EURAM? Laat het me weten, ik laat het je graag zien!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI opent Experience Store in Utrecht

Volgende bericht

Qatar voor de vijfde keer verkozen tot World's Best Airline

Auteur

Redactie Travelpro

redactie