Nieuws

Nieuwe aanwinst The Travel Club

Deel dit artikel

Lynn Mulder (Borculo) en Cindy Groenen (Waalre) hebben zich sinds deze maand aangesloten bij The Travel Club. Beide dames beschikken over jarenlange reisbureauwerkervaring en hebben nu de keuze gemaakt om zich als zelfstandig reisadviseur aan te sluiten bij The Travel Club. Lynn: ‘Sinds 1998 ben ik werkzaam in de reiswereld’; eerst als hostess en daarna als filiaalmanager op een reisbureau. Waarom begin ik zelfstandig? Je eigen beleid bepalen en je eigen tijd in kunnen delen. Nadat ik goed rondgekeken heb was de keuze voor de The Travel Club snel gemaakt. Een solide en professionele organisatie die alle administratieve handelingen uit handen neemt, korte lijnen, nauwelijks overhead kosten en behoud van de volledige commissie’. Nieuwkomer Cindy vertelt: ‘Eén van de belangrijkste reden voor mij om aan de slag te gaan als persoonlijk reisadviseur is het feit dat ik volledige en persoonlijke aandacht kan geven aan een klant en de klant helemaal in de watten kan leggen. Vanaf het moment dat ze contact met mij opnemen tot het moment dat ze weer terug komen van hun vakantie en dat ik hen een op maat gemaakt en persoonlijk advies kan geven. Ik heb gekozen voor The Travel Club omdat de uitstraling en de formule van The Travel Club me heel erg aanspreekt’.


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. 7 april 2010 at 15:56

    Hee zusje, ik ben trots op je! Jess x Dynamic Travel (The Travel Club Oud-Beijerland)

  2. 4 april 2010 at 17:10

    Welkom bij de club. Veel succes toegewenst.

    The Travel Club
    Eindhoven

Vorige bericht

Vergroot je cruisekennis met Zeetours

Volgende bericht

Special TravelPro #13: De eilanden van de eeuwige lente

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.