Nieuws

Nieuwe ArkeFly Boeing geland op Schiphol

Deel dit artikel

Gisteravond landde de gloednieuwe ArkeFly Boeing 737-800 voor het eerst op Schiphol. Het toestel vliegt met een configuratie van 96 Economy Class stoelen en 84 Comfort Class stoelen. Tevens is het de eerste Nederlandse Boeing die is uitgerust met het nieuwe Boeing Sky Interior, gebasseerd op het interieur van de toekomstige Boeing 787 ‘Dreamliner’.

De nieuwe Boeing wordt ingezet op bestemmingen rond de Middellandse Zee. Opvallende veranderingen zijn de nieuwe vormgeving van wandpanelen waardoor een ruimtelijke sfeer in de cabine wordt gecreëerd, nieuwe dynamische LED-verlichting waardoor kleur en intensiteit tijdens de verschillende vluchtfases worden aangepast, grotere handbagagecompartimenten en geluidsdempende materialen wat zorgt voor minder geluid in de cabine. Inmiddels zijn alle vereiste vergunningen door de Inspectie Verkeer en Waterstaat afgegeven, het vliegtuig is tot in detail geïnspecteerd en alle testvluchten zijn succesvol verlopen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Deze week bij Neckermann gratis visa voor Turkije

Volgende bericht

REWE Touristik komt naar Nederland met Nederlands programma!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."