Nieuws

‘Nieuwe’ bestemming El Salvador heeft potentie

El Salvador is een nog relatief ‘nieuwe’ bestemming in Midden-Amerika met een groot potentieel. De CATA (Tourism Promotion Agency of Central America www.visitcentroamerica.com ) houdt samen met Sapa Pana Travel, op zaterdag 28 juni in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch een Midden-Amerika evenement voor potentiële reizigers én andere geïnteresseerden.

Deze dag start om 11.00 uur en zal om 12.15 uur officieel geopend worden door de Ambassadeur van El Salvador de heer Vladimiro PVillalta. Hij zal een korte presentatie geven over El Salvador. In de middag is er onder meer een ‘Beleef Midden-Amerika’-markt en diverse presentaties over Nicarague, Costa Rica en Panama. Meer weten? Mail dan naar Sylvia Nederhoff: sylvia@sapapanatravel.nl

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Ongeloofwaardig

Volgende bericht

Lees TravelPro #13 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."