Nieuws

Nieuwe bestemmingen bij FOX

Deel dit artikel

Vanaf 30 november brengt FOX haar nieuwe brochure uit en volgende week gaat de reisorganisatie op mega salesrun door Nederland. “Met elkaar gaan wij reisbureaus bezoeken om onze noviteiten onder de aandacht te brengen. Wij hebben voor komend jaar nieuwe bestemmingen opgenomen in ons aanbod maar ook uitbreiding gedaan op onze bestaande bestemmingen”, aldus de organisatie.

De nieuwe bestemmingen voor de groepsrondreizen van FOX zijn:

Brazilië: Driedaags verblijf  én excursies in de Pantanal. Einde verblijf aan het zeer relaxte strand van surfplaatsje Cumbuco.
Oman: Met een bijzondere excursie naar het vrijwilligersproject nabij Muscat. Spectaculaire wandelingen inclusief en verblijf en overnachting in Jebel Shams.
Australië: Een verblijf op Kangaroo Island en een bezoek aan Great Ocean Road. Uitgebreide kennismaking met Red Center, een dagexcursie naar Fraser Island.
Nieuw-Zeeland: Cruise door de Milford Sound, bezoek aan Abel Tasman National Park, wandeling naar de Foxgletsjer, verblijf in de Bay of Islands.
Trans Mongolië expres: Een Iconische treinreis van Moskou naar Beijing, verblijf aan het majestueuze Baikalmeer en overnachting in een traditionele gertent in Mongolië.
Zijderoute van Oezbekistan naar China: Een rondreis door Oezbekistan, Kirgizië, Kazachstan en China. Bezoek aan de spectaculaire Mogao Grotten in Dunhuang, het Terracotta Leger in Xian en de Grote Muur in Beijing.

Uitbreiding
Daarnaast worden de familiereizen uitgebreid met Mexico, Peru, Cuba en Egypte. En worden voor de Single groepsreizen Israël, Jordanië, Japan, Argentinië, Chili, Tanzania en Nieuw-Zeeland aan het aanbod toegevoegd. Ook nieuw bij FOX zijn Single stedentrips.  Korte stedentrips van gemiddeld vijf dagen naar Marrakech, Tel Aviv, New York, Dubai en de reeds bestaande Moskou & St. Petersburg.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

"2018 teleurstellend voor Thomas Cook"

Volgende bericht

Koning Willem-Alexander co-piloot KLM-vlucht Istanbul

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.