Nieuws

Nieuwe bestemmingen Thomas Cook en winactie

Deel dit artikel

Vanaf komende zomer biedt Thomas Cook nieuwe bestemmingen en accommodaties aan, zo worden er twaalf nieuwe hotels en resorts geopend. Michelle van der Lee (Accountmanager) presenteerde gisteravond tijdens het ‘Join the Ride’ event de nieuwe bestemmingen.

“De bestemmingen die we komende zomer gaan aanbieden zijn Bulgarije, Costa de Huelva, Mykonos, Sardinië, Olympus Riviera en Lesbos en Tunesië zijn gelukkig weer terug van weggeweest. We zijn heel erg bij dat Tunesië weer terug is. We zien een enorme stijging in de vraag naar deze bestemming. Daarnaast zij we erg blij met onze Griekse bestemmingen, er is veel potentie om deze producten te verkopen.”

Win
Deze winter heeft Thomas Cook ook nieuwe winterbestemmingen gelanceerd, namelijk Senegal en Boa Vista. Nog relatief onbekende bestemmingen, iets waar verandering in moet komen vindt Ronald van Bruchem (Manager Business Development). “Onbekend, maakt onbemind. We hebben de winter nog in het vooruitzicht en ik wil graag de winterbestemmingen een boost geven.” Om dit voor elkaar te krijgen is Van Bruchem een winactie gestart. Elke boeking voor Senegal en Boa Vista kan worden opgestuurd naar ronald.van.bruchem@thomascook.nl. Uit alle boekingen worden twee winnaars getrokken. Eén krijgt een volledig verzorgde reis naar Senegal en de ander naar Boa Vista.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Uniek concept Thomas Cook: Choose your room

Volgende bericht

Geen KLM-boycot, liefde moet wel van twee kanten komen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.