Nieuws

Nieuwe bestemmingen voor EasyJet vanaf Schiphol

Deze zomer krijgen jonge reizigers bij EasyJet de kans om een ​​vreemde taal te ontdekken en digitaal te leren op 10 kilometer hoogt, daarnaast lanceert de airline de route Schiphol – Chania.
De interactieve nieuwe e-book serie Mizzi Mozzi vliegt door het easyJet-netwerk en leert kinderen op een leuke en gemakkelijke manier basiswoorden in de taal van het land waar ze naartoe reizen. Scan gemakkelijk de QR-code op de rugleuning voor je, download de app, en kies een van de zes talen om de geselecteerde gratis boeken te ontdekken en te downloaden voordat je opstijgt.
Nieuwe bestemmingen
Nu Barcelona onlangs is toegevoegd aan het netwerk van easyJet vanaf Amsterdam Schiphol Airport, kan je nu met easyJet meer dan 40 bestemmingen rechtstreeks vanaf Schiphol bereiken. Ook kan je sinds vorige week tickets boeken voor een nieuwe route van easyJet tussen Schiphol en Chania op de populaire Nederlandse vakantiebestemming Kreta, het favoriete Griekse eiland van veel reizigers en de tweede bestemming van de luchtvaartmaatschappij op het eiland naast Heraklion. De vluchten naar Chania, met zijn prachtige Venetiaanse haven en pittoreske stadscentrum, gaan vanaf 1 augustus drie keer per week en gaan door tot begin september, zodat u kunt genieten van een lange zomer op dit mooie strandeiland.
Vluchtdetails nieuwe route:
AMS-CHQ (Chania) – Frequentie: woensdag, vrijdag, zondag – startdatum 01AUG – einddatum: 05SEP

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Cem Dal richt eigen incoming agent op in Turkije

Volgende bericht

‘Het persoonlijke contact met de reisagent is voor ons heel belangrijk‘

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."