Nieuws

Nieuwe bijzondere acco’s in de Zweedse natuur

In het West-Zweedse Dalsland wordt in april bij Dalsland Aktiviteter een tweede glazen huis geopend. Het ultieme onthaasten in een glazen huisje in de Zweedse natuur is een groot succes.

Het concept van 72h cabin won afgelopen jaar al goud in Travel & Tourism category van de European Excellence Awards for European PR and communications. Na de opening van de eerste huisjes op het eiland Henriksholm, volgden er al snel meer. De nieuwste cabins in Dalsland kijken uit over het meer Iväg.

Nieuw in de regio Dalarna zijn de futuristische boomhutten van de Nederlandse eigenaren van Näsets Marcusgård. Reizigers die dichtbij de natuur willen overnachten kunnen dat doen in de Bubble. Deze tent staat aan een meer en is voorzien van een slim systeem voor luchtcirculatie, waardoor het er altijd aangenaam op temperatuur is. Vanuit je bed geniet je van het 360 graden uitzicht.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Emirates wint Best First Class bij de TripAdvisor Travelers’ Choice awards

Volgende bericht

Nieuw seizoen Ersin in wonderland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.