Nieuws

Nieuwe busverbinding tussen Rotterdam The Hague Airport en Den Haag

Vanaf zondag 25 augustus start een nieuwe busverbinding tussen Rotterdam The Hague Airport en Den Haag Leyenburg. Buslijn 37  rijdt vanaf Leyenburg via Delft Centraal Station rechtstreeks naar de luchthaven.

De eerste bus komt op werkdagen om 05.15 uur aan, dus mooi op tijd voor de eerste vluchten. Het laatste vertrek is om 23.49 uur. De bus rijdt iedere 30 minuten. In het weekend geldt een aangepaste dienstregeling, dan komt de eerste bus om 06.17 uur aan op de luchthaven.

Bus 37 stopt net als de andere buslijnen op het OV-plein direct naast het hoofdgebouw van de luchthaven. Reizigers kunnen gebruik maken van de OV chipkaart of bij de chauffeur een enkele reis kopen (alleen met PIN te betalen).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Marvel-gebied Disneyland Paris gaat Avengers Campus heten

Volgende bericht

EasyJet bereikt cao-akkoord met piloten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.