Nieuws

Nieuwe indoor-achtbaan in Movie Park Germany

Movie Park Germany opent in juni een nieuwe en unieke indoor-achtbaan, ‘Van Helsing’s Factory’. In de achtbaan gaan bezoekers samen met de beroemde vampierjager Van Helsing op jacht naar vampieren.

De achtbaan wordt uitgebreid gethematiseerd. Diverse geluids- en beeldtechnieken zorgen ervoor dat het een levensechte ervaring is waardoor de attractie niet geschikt is voor kinderen jonger dan twaalf jaar. Het naastgelegen restaurant Music Club wordt omgebouwd tot de ‘Van Helsing’s Club’. Het restaurant wordt van binnen en buiten volledig opnieuw ingericht. ’s Avonds kan Van Helsing’s Club geboekt worden voor bedrijfsevenementen en Dinnershows. Van Helsing’s Club is vanaf de seizoensstart op 1 april geopend.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Hotelplan bestaat niet meer

Volgende bericht

Informatieve perslunch Costa del Sol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."