Nieuws

Nieuwe Marvel liveshow in Disneyland Paris

Deze zomer komen de Marvel Superhelden naar het Walt Disney Studios Park tijdens de Marvel Superhelden Zomer (van 10 juni t/m 30 september 2018). Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow en de Guardians of the Galaxy zijn allemaal te zien in nieuwe shows en belevingen. De gloednieuwe, innovatieve show Marvel: Super Heroes United is het hoogtepunt van het seizoen.

Nieuw deze zomer is Marvel: Super Heroes United, een liveshow met de nieuwste technologieën waarin de Marvel Superhelden samenkomen. Deze live-action show wordt spectaculair met een enorm podium van 400 vierkante meter, één van de grootste LED-schermen in Europa, spectaculaire special effects en, voor de eerste keer in een Disney Park, drones in het theater die zorgen voor een ongelofelijke luchtchoreografie.

In februari kondigde The Walt Disney Company plannen aan voor een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro voor Disneyland Paris. De nieuwe ontwikkeling omvat een transformatie van het Walt Disney Studios Park, waarbij drie nieuwe gebieden worden toegevoegd die gebaseerd zijn op Marvel, Frozen en Star Wars, inclusief meerdere nieuwe attracties en live entertainment.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Turkije roept 2018 uit tot ‘het Jaar van Troje’

Volgende bericht

Lees TravelPro #12 van 23 maart online!

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.