Nieuws

RIU Dunamar opent haar deuren in Costa Mujeres

Deel dit artikel

Hotel RIU Dunamar in Costa Mujeres heeft haar deuren geopend. Dit is voor RIU Hotels & Resorts de eerste accommodatie in Costa Mujeres en de achttiende in Mexico.

RIU is sinds 1997 actief in Mexico; Riu Yucatan in Playa del Carmen is het eerste hotel dat twintig jaar geleden werd geopend. Sindsdien zijn er in totaal achttien RIU Hotels & Resorts geopend en is Mexico de belangrijkste internationale bestemming voor de keten geworden. De achttien hotels hebben samen meer dan 9.000 kamers. Naast het hotel dat nu is geopend in Costa Mujeres, liggen de hotels van RIU in Mexico in Playa del Carmen (zes), Cancun (vier), Riviera Nayarit (drie), Los Cabos (twee), Mazatlan (een) en Guadalajara (een).

Riu Dunamar in Costa Mujeres 
Riu Dunamar in Costa Mujeres is een vijfsterrenhotel en ligt 30 kilometer ten noorden van de hotelzone van Cancun. Het nieuwgebouwde hotel heeft moderne voorzieningen en een frisse inrichting met overwegend heldere kleuren. Riu Dunamar biedt de gasten 740 comfortabele kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Gastronomie is een van de sterke punten van Riu Dunamar en er worden verschillende gastronomische mogelijkheden geboden, zoals Aziatisch en Italiaans in de restaurants ‘Kulinarium’, ‘Bamboo’ en ‘Pompeya’. Naast zes verschillende bars heeft Riu Dunamar ook steakhouse ‘Las Brasas’. In het hoofdrestaurant met buffet ‘Isla Mujeres’ worden lokale specialiteiten, rijk aan vlees en vis en met inheemse ingrediënten aangeboden. Hiernaast vindt u een ruimte waar een grote variëteit aan gerechten uit de internationale keuken worden aangeboden. De vijf openluchtzwembaden van het hotel, waarvan twee met een swim-up bar, gelegen aan het schitterende strand zijn ideaal om van het Caribische weer te genieten. Een andere grote attractie is de watertuin ‘Splash Water World’, die het aanbod van vermaak van het hotel verhoogt.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nordica vanaf Groningen naar München en Brussel

Volgende bericht

Team Sunair test nieuwe bestemming: Gdansk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."