Nieuws

Nieuwe samenwerkingen voor 1TIS

Deel dit artikel

Manders Travel, Fun in Drenthe en Time Out Tours kiezen voor een samenwerking met 1TIS.

Manders Travel organiseert al vijftien jaar volledig verzorgde skireizen, stedentrips en andere werkweken. Ger Manders: “Wij waren op zoek naar een totaaloplossing, die ook ruimte gaf voor eigen invulling. 1TIS biedt deze totaaloplossing. Wij zijn namelijk een groeiende organisatie en wij willen uiteraard controle houden op de processen tussen onze klanten, de leveranciers en ons personeel. Met de software van 1TIS kunnen wij onze groei aan, houden wij controle op de processen én maken wij een mooie professionaliseringsslag.”

Frans Musters eigenaar van Fun in Drenthe kiest voor 1TIS omdat zijn reisorganisatie heel snel groeit en daarom zijn backoffice goed wil automatiseren. “We hebben tot 2018 heel veel zaken handmatig moeten doen, dus foutgevoelig en arbeidsintensief. We waren op sommige dagen meer met administratie bezig dan met onze klanten en onze producten. Om te kunnen groeien moeten we dus beschikken over een goede geautomatiseerde ondersteuning van onze processen. Wij kwamen bij 1TIS terecht. Na het volgen van een demonstratie en het bekijken van een aantal webinars werden we zo enthousiast dat we gekozen hebben voor 1TIS.”

Time Out Tours is sinds 1978 actief als ski-touroperator en sinds 2010 profileert Time Out Tours zich als dé Nederlandse specialist voor wintersportvakanties naar Canada en Amerika. Else Schepers (eigenaar van Time Out Tours): “Ons label WintersportCanadaAmerika is hard aan het groeien en ons huidige systeem belemmert ons helaas in deze groei. Wij denken met de implementatie van GRIP sneller en effectiever te kunnen offreren en met name onze op maat gemaakt offertes met een paar simpele handelingen snel om te zetten naar boekingen. Omdat onze conversie op onze op maat gemaakt offertes vrij hoog is verwachten we hierdoor een behoorlijke slag te maken in effectiviteit.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Doden na schietpartij in Straatsburg

Volgende bericht

Princess Juliana Airport St. Maarten weer in gebruik genomen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."