Nieuws

Nieuwe slogan transavia.com: ‘Daar word je vrolijk van’

Deel dit artikel

Vanaf heden gebruikt transavia.com de nieuwe slogan: ‘daar word je vrolijk van’, bedacht door de 16-jarige Robert van der Vlies in de wedstrijd ‘transavia.com zoekt slogan’. De actie ontstond ter gelegenheid van de groei (10%) en uitbreiding van de regio en zes nieuwe bestemmingen van transavia.com dit seizoen. Er werden maar liefst 110.000 slogans ingezonden! Naast de speciale microsite werd er intensief gebruik gemaakt van Social Media zoals Facebook.

Met de actie konden mensen tickets winnen wanneer ze hun slogan terugvonden op één van de 1.000 unieke abri’s die verspreid hingen door Nederland. Dit leidde tot 80 inzendingen. Niet alleen de beloofde tien maar alle inzendingen werden beloond met twee tickets. Transavia.com wil benadrukken dat ze samen met de klant nog beter wil worden. De gelukkige slogan-winnaar, die is gekozen uit tien nominaties, mag een jaar lang onbeperkt vliegen voor twee personen en het vliegtuig waarop de slogan staat is gedoopt met zijn naam. De overige negen genomineerden winnen elk elf retourtickets om samen met een groep vrienden op reis te gaan naar één van de bestemmingen van transavia.com.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Kees Hooreman
    4 april 2011 at 12:09

    Deze winnende slogan lijkt heel sterk op MONA’s bestaande slogan: ‘daar word je blij van’.

Vorige bericht

Helft vluchten vertraagd

Volgende bericht

NS Hispeed 185 seconden treinreizen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."