Nieuws

Nieuwe stedenbrochures de Jong Intra Vakanties

Deze week wordt de nieuwe algemene stedenbrochure van de Jong Intra Vakanties uitgeleverd.

Het aanbod van de Jong Intra Vakanties is vernieuwd, enkele voorbeelden zijn een 3-daagse vliegreis Marrakech, een 6-daagse vliegreis New York City en een 3-daagse vliegreis Londen waarbij een kijkje genomen kan worden achter de schermen op de set van Harry Potter. Tijdens deze tour ziet de klant de originele kostuums en voorwerpen uit de films.

De Jong Intra Vakanties biedt keuze uit meer dan 55 steden in zeven brochures. De vanaf prijzen in deze brochures worden gehanteerd aan de hand van één prijs met de laagste (losse) nachtprijs, één prijs voor de meest voordelige 3-daagse vliegreis en één prijs voor de meest voordelige 2-daagse treinreis. De meest actuele prijzen en de beschikbaarheid zijn op te vragen in het online reserveringssysteem Smarty.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Frankrijk lanceert wintersportseizoen in Amsterdam

Volgende bericht

Sunair Stedenvakanties zonder prijsbijlage

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."