Nieuws

Nieuwe stoelen en Economy Comfort KLM Cityhopper

De KLM gaat Economy Comfort stoelen introduceren in de winter 2013/2014. De Fokker 70 zal worden uitgerust met ‘ACRO light weight slim seats’.

Door het design en de opstelling van de stoelen wordt acht centimeter meer beenruimte gecreëerd in Europese Business Class en vier centimeter in de Economy Class. Vanaf begin augustus vliegen twee Fokker 70 vliegtuien al met deze nieuwe stoelen. De hoes van de zitting is gemaakt van eco leer en is milieuvriendelijk geproduceerd. Deze stoelen zijn ontworpen in samenwerking met Fokker Services, haar partner ACRO en de Nederlandse ontwerper Hella Jongerius.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunair Stedenvakanties zonder prijsbijlage

Volgende bericht

TUI: geen Egypte tot half oktober

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."