Nieuws

Nieuwe vergelijkingssite voor jongerenreizen

Afgelopen week is Jongerenreis.nl gelanceerd, een uitgebreide vergelijkingssite voor jongerenreizen. De website biedt een compleet overzicht van alle vakanties naar populaire jongerenbestemmingen als Chersonissos, Lloret de Mar en Siófok. ’Mede dankzij de serie ‘Oh Oh Cherso’ staan de jongerenvakanties weer in de spotlight, maar dit soort vakanties zijn al jaren populair onder jongeren. Zon, zee, uitgaan en gezelligheid staan centraal bij deze reizen en het is dus ook niet verwonderlijk dat deze vakanties ook wel “feestvakanties” worden genoemd’, stelt initiatiefnemer Laurens Taekema, die al eerder dit jaar ook de vergelijkingssite rondreis.nl lanceerde. Op Jongerenreis.nl staat een compleet en actueel aanbod van vakanties van alle bekende Nederlandse jongerenreisorganisaties. Op de website kunnen de vakanties eenvoudig per badplaats, reisorganisatie of prijs vergeleken worden. Zo zie je in één oogopslag bij welke aanbieder een bepaald appartement of hotel het goedkoopst is. Verder biedt de site veel handige informatie, zoals tips over de uitgaansmogelijkheden en ervaringen van eerdere vakantiegangers.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

2 Reacties

 1. Laurens Taekema
  16 november 2010 at 11:22

  Hallo Petra,

  Bedankt voor je bericht en je hebt gelijk. Traxs zullen wij de toekomst dan ook zeker gaan toevoegen. Het wachten is nu ook nog even op het vernieuwde aanbod van jongerenreizen voor de zomer van 2011 en dan zal de site goed gevuld zijn. Dit zal begin december worden. We zullen dan ook direct kijken of we Traxs erbij kunnen plaatsen.

  gr.

  Laurens

  Jongerenreis.nl

 2. 16 november 2010 at 10:50

  Hoi Eugenie,

  Ik dacht ik ga eens even kijken op de site jongerenreis.nl, en wat schetst mijn verbazing, de enige touroperator die wij als reisagent kunnen boeken staat er ook nog niet bij! Ik zie nergens geen Traxs
  staan, of ligt dit aan mij.

  groetjes Petra Martens
  Reisstudio Trips
  Asten

Vorige bericht

Staking Franse Spoorwegen t/m maandag 15 november

Volgende bericht

Wil jij gratis verblijven in Gerlos?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.