Nieuws

Niki van Wijk weg bij transavia.com

Niki van Wijk, Vice President Marketing & e-Commerce bij transavia.com, wordt per 1 juni partner en directeur strategie bij internetmarketingbureau Netsociety. Van Wijk begon in 2006 bij transavia.com als Vice President E-commerce en kreeg in het voorjaar van 2010 alle marketingactiviteiten van transavia.com onder haar hoede. Tussen 1997 en 2005 was Van Wijk tevens werkzaam bij KLM (onder andere als Manager Management, Sales & Marketing Training, en E-commerce Manager KLM). Bekijk hieronder een interview dat Ronnie Overgoor van CASES (een Blue Shots TV programma) had met Niki van Wijk in 2009.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Zoover wint Thuiswinkel Award

Volgende bericht

Mogelijke overname Odysseus en Silverblue failliet

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.