Nieuws

NL Reisblog Verkiezing 2010 van start

Deel dit artikel

Voor het derde jaar organiseert de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums de NL Reisblog Verkiezing. Iedereen met een Nederlandstalige weblog over reizen, vakantie of emigratie kan zijn of haar weblog opgeven. De winnaar van deze 2010 editie gaat er vandoor met een gloednieuwe Canon spiegelreflex fotocamera.

Voorgaande edities van de NL Reisblog Verkiezing leverden al veel avontuurlijk leesvoer op. In 2008 won een blog over een reis van zes personen naar Thailand. In 2009 waren Tessa en Ewout winnaar met een blog over hun reis naar Zuidoost-Azië en Australië. De inschrijfronde voor de NL Reisblog Verkiezing 2010 is reeds geopend. Deelnemers kunnen hun weblog opgeven voor 28 juni. Vervolgens zal een jury van ervaren reizigers 10 finalisten kiezen, waar vanaf 5 juli op gestemd kan worden. De NL Reisblog Verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Wereldwijzer Reisforums


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nederlandstalige pocketgids bundelt cultureel aanbod Birmingham

Volgende bericht

Vrouwelijke vlucht bij Corendon

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.