Nieuws

NMa ook op ‘visite’ bij de ANVR

Ook de ANVR heeft vanmorgen bezoek gehad van de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Het onderzoek van de NMa richt zich op de werkwijze en de werkzaamheden van de brancheorganisatie richting de reisagenten en touroperators. Hoe lang het onderzoek duurt en wat de aanleiding is, is voor de ANVR nog onduidelijk. Uiteraard geeft de brancheorganisatie alle medewerking. Zij is ervan overtuigd een juiste en correcte werkwijze te hanteren en ziet het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Zolang het onderzoek loopt en nog niet is afgerond, kunnen de ANVR en NMa verder geen inhoudelijke mededelingen doen.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

NMA invallen bij meerdere touroperators

Volgende bericht

Twee topagenten lanceren cruise-site SeaMove

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.