Nieuws

Nodig je klanten uit voor de DRG-klantendag

Deel dit artikel

De Reisspecialisten Groep organiseert op zaterdag 1 oktober in congrescentrum Dekker in Zoetermeer een dag gevuld met presentaties over cruises en diverse Isropa en Boer & Wendel bestemmingen. Reisbureaus en ZRA’s worden hierbij van harte uitgenodigd hiervoor potentiele klanten te benaderen en eventueel samen met hen deze dag te bezoeken. Meld je je klanten aan voor deze informatieve dag dan ontvang je in de week na 1 oktober een reischeque op naam van je klant die alleen bij jou of je reisbureau kan worden verzilverd.

Boer & Wendel, Isropa en Zeetours Cruises verzorgen tijdens de DRG klantendag van 11:00 tot 16:30 presentaties over cruises, Zuid-Afrika/Namibië, Indonesië, Vietnam, Ecuador/Galapagos/Peru, Egypte en Marokko. Op een kleine beursvloer kunnen klanten persoonlijk informatie inwinnen en brochuremateriaal verzamelen. Ook is een wijnhandelaar aanwezig waar Zuid-Afrikaanse wijnen geproefd kunnen worden. De entree is gratis. De Reisspecialisten groep biedt alle aanwezigen gratis koffie/thee en één consumptie aan. Klanten die via een reisbureau of ZRA worden aangemeld krijgen een reischeque ter waarde van €50. Deze reischeque staat op naam van die klanten en mag alleen ingewisseld worden bij het reisbureau of de ZRA die ze heeft aangemeld. Meer informatie over deze klantendag kan opgevraagd worden via sales@drg-net.nl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Odysseus Roadshow 2009-2010

Volgende bericht

Big Red is Back!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.