Nieuws

Nog bewuster vliegen met British Airways

Reizigers kunnen vanaf nu nog CO2-bewuster vliegen met British Airways door de verdere uitbreiding van het CO2-compensatieprogramma op basis van de klasse die ze vliegen. Indien reizigers in de ruimere premiumklassen vliegen betalen zij meer om de uitstoot te compenseren.

Jonathon Counsell, hoofd milieuzaken British Airways laat weten dat reizigers sinds januari 2008 al meer dan 1,9 miljoen euro hebben bijgedragen om de kooldioxide-uitstoot van hun vluchten te compenseren. Met de bijdragen worden onder meer projecten ondersteund die daadwerkelijke CO2-reductie opleveren. CO2-compensatie is slechts één van de manieren waarop British Airways zijn aandeel in de klimaatverandering beperkt. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een uitgebreid milieuprogramma opgezet, dat tot doel heeft de netto CO2-uitstoot in 2050 te halveren.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Online inchecken bij Alamo

Volgende bericht

Lipdub

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."