Nieuws

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor het ANVR-Congres

Met nog twee maanden te gaan, kunnen nu nog enkele deelnemers mee naar het ANVR-Congres dat als thema ‘people, purpose, passion!’ heeft. Van 15 tot en met 18 november strijkt het congres dit jaar neer in het voor velen wat onbekende, maar niet minder interessante Midden- Portugal.

Het sprekersprogramma is compleet, alle congreslocaties bekend, de excursies ingevuld, een van de twee hotels volgeboekt; kortom: wil je erbij zijn, boek dan snel. Op www.anvrcongres.nl kun je het uitgebreide programma bekijken en alvast kennismaken met twaalf inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise zal een visie geven op het thema ‘people, purpose, passion!’. Dan zal ook duidelijk worden wat de ‘digitale butler’ kan betekenen voor de reiswereld, de merkarchitect en de trendanalist; waar psychologie en antropologie de reissector raken en hoe je ‘purpose’ praktisch kunt toepassen en waarom excellent customer journey belangrijker wordt dan een excellent product.

Ook dit jaar -zoals de deelnemers inmiddels gewend zijn- heeft de ANVR in samenwerking met de Portugese organisaties Apavt, Turismo de Portugal Centro en GI Travel weer een aantal fantastische, typisch Portugese locaties gevonden voor congres, diner en lunches. En natuurlijk is er gelegenheid om dit deel van Portugal beter te leren kennen. Je kunt er in je eentje op uit, maar er zijn tal van excursies georganiseerd om lekker actief, relaxed of informatief bezig te zijn. Fietsen, kanoën, wijntasting, oesters proeven, ovos moles bakken, bezienswaardigheden bezoeken; mogelijkheden te over.

Maak gebruik van de enkele plaatsen die er nog zijn; je kunt je nu nog inschrijven (hotel Vista Alegre heeft nog plaats) voor dit ANVR-Congres. Op de deelnemerslijst zie je precies welke reisprofessionals zich al hebben aangemeld voor dit programma.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Record zomer voor Flixbus

Volgende bericht

Florence en Mangkhut bedreigen miljoenen mensen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.