Nieuws

Nog meer Noorwegen bij Buro Scanbrit

TrolltungaNoordwest-Europa specialist Buro Scanbrit breidt haar zomerprogramma naar Noorwegen uit met onder meer een unieke individuele 17-daagse rondreis. Tijdens de rondreis verblijft men in comfortabele vakantiewoningen op vijf verschillende locaties, waarvan er drie middenin het fjordengebied liggen. Røldal is bijvoorbeeld aan de Hardangerfjord gelegen. Deze plaats is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Odda. De prachtige natuur in de omgeving, met de Trolltunga, de Låtefossen waterval en de Hardangerfjord als hoogtepunten, is een bezoek meer dan waard. Wandelaars komen tijdens deze veelzijdige rondreis zeker ook aan hun trekken. Zo behoort een wandeling naar de top van de Prestholskarvet in het Nationaal Park Hallingskarvet, vlakbij Geilo, tot de klassiekers. Dit park bestaat uit één van de grootste bergplateaus van Europa.

Buro Scanbrit biedt voor deze rondreis diverse excursiemogelijkheden aan. Denk daarbij aan actieve excursies als kajakken op een gletsjermeer, white water raften, gletsjer hiken en de Sognefjord bekijken per Zodiac speedboot, maar ook aan een avontuur over de steilste spoorverbinding van Europa met de beroemde Flåm Banen, of een cruise op de Sognefjord. Om in Noorwegen te komen heb je vanaf eind mei de mogelijkheid om van Denemarken rechtstreeks naar Bergen te vanren met de nieuwe luxe cruiseferry van Fjord Line.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Win gratis deelname aan Wereldworkshop Brussel

Volgende bericht

NOVASOL biedt vakantiehuizen voor ‘echte mannen’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."