Nieuws

Nog meer VX-franchisers naar DTA

Panta Reizen B.V. (VakantieXperts Panta Reizen), VakantieXperts Juan Vazquez, Reisbureau van der Werf B.V. (VakantieXperts van der Werf) en Reisbureau de Groot B.V. (VakantieXperts de Groot) hebben zich aangesloten bij DTA, dat heeft DTA-voorzitter Erik van der Waard namens de Raad van Commissarissen (RvC) en directie aan TravelPro laten weten.

“Ik ben eg blij dat we zo snel nog meer sterke aandeelhouders mogen verwelkomen. Met bovenstaande reisbedrijven hebben we aanvullend nieuwe en solide aandeelhouders gevonden met dezelfde kwalificaties als eerder gemelde kantoren.” DTA laat weten dat het de reisondernemers Peter van Vliet, Juan Vazquez en Arjan Dijkshoorn evenals al hun medewerkers van harte welkom heet en ziet uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Eerder deze week werd al bekend dat Reisburo Hagen B.V. (VakantieXperts Hagen), Reisburo Cerimovic (VakantieXperts Cerimovic Bilthoven), Reisspecialist de Valk, Reisbureau Diana van den Berg B.V. (VakantieXperts Diana van den Berg), VakantieXperts Bennekom, VakantieXperts Mundisol,   Reisburo Estee B.V. (VakantieXperts Estee), Travel Service Best B.V. (VakantieXperts Travel Service Best) en Reisbureau de Planeet B.V. (VakantieXperts de Planeet) zich bij de DTA aansluiten.

“De aandeelhouders van DTA en hun medewerkers behoren tot de beste Retail bedrijven van de Nederlandse reiswereld en hebben een duidelijke visie en strategie. Het voelt heel goed om ons evenals voorgaande VX collega`s aan te sluiten en als aandeelhouders bij de DTA onze werkzaamheden te continueren”, zo laten de nieuwe toetreders weten.

DTA is na het wegvallen van de D-rt Groep nu veruit de grootste Retail partij van Nederland. Op de vraag aan voorzitter van der Waard of DTA nog meer reisondernemers wenst aan te sluiten zegt hij: “Ik heb afgelopen week al gemeld dat DTA liefst een zo krachtig mogelijke inkoopcombinatie wil zijn en onafhankelijke aandeelhouders aan haar wil verbinden. En wat ons betreft is daaraan geen maximaal aantal aandeelhouders aan verbonden. Wij zullen als RvC en directie doorlopend veel aandacht blijven besteden aan reisondernemers die naar een nieuwe inkoop B.V. op zoek zijn. Als ze ons als BV versterken zijn ze bij ons meer dan welkom. De directie en RvC bestaat uit erg blije mensen deze week.” aldus van der Waard

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Duits RIVM stuurt aan op meerdere versoepelingen reisadviezen

Volgende bericht

Video - Weet jij wie de eerste Masked Traveller is?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.