CoronavirusNieuws

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. verlengt annulering cruises

Deel dit artikel

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), waar de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises onder vallen, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises voor alle cruisemerken. Het gaat om alle cruises van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises met een vertrekdatum tot en met 31 mei 2021.

NCLH blijft werken aan het onderhoudsplan voor de terugkeer van cruises, om te voldoen aan de vereisten van het Framework for Conditional Sailing Order, uitgegeven door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Daarnaast blijft de holding samenwerken met de federale overheid, wereldwijde gezondheidsorganisaties en deskundigen van het Healthy Sail Panel om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.

Gasten die momenteel zijn geboekt op geannuleerde reizen met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met hun reisadviseur of de cruisemaatschappij voor meer informatie.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Hans Mosselman lanceert nieuwe bestemmingen én brochure voor SolFly

Volgende bericht

Costa Cruises start weer met cruisen op 27 maart

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.