CoronavirusNieuws

Norwegian Cruise Line Holdings verlengt annulering cruises

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH) verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises voor Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises met een vertrekdatum tot en met 30 juni 2021.

NCLH blijft werken aan het onderhoudsplan voor de terugkeer van cruises, om te voldoen aan de vereisten van het Framework for Conditional Sailing Order, uitgegeven door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Daarnaast blijft de holding samenwerken met de federale overheid, wereldwijde gezondheidsorganisaties en deskundigen van het Healthy Sail Panel om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Spaans Verkeersbureau houdt zesde editie 'Ontmoeting met Spaanse steden'

Volgende bericht

TAT's Travel Podcast - Dé rechtszaak, d-reizen, SGR, vouchers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."