Nieuws

Norwegian Cruise Line introduceert ‘Extraordinary Journeys’

Deel dit artikel

Norwegian Cruise Line heeft een nieuwe bestemmingscategorie geïntroduceerd, ‘Extraordinary Journeys’, met unieke reisroutes naar verschillende bestemmingen wereldwijd. De verkoop is geopend voor een reeks reisroutes van 2021 voor vijf van de zeventien schepen tellende vloot: Norwegian Jade, Norwegian Pearl, Norwegian Sky, Norwegian Star en Norwegian Sun.

Extraordinary Journeys betreffen langere, bijzondere reizen met veel aanloophavens en verschillende reisroutes. Deze expedities tonen wereldreizigers verschillende continenten en bestemmingen op aarde, van de 22-daagse Afrikaanse safari met bezoek aan de Seychellen op Norwegian Dawn tot aan de vijftiendaagse Alaska reis op Norwegian Sun. “De nieuwe Extraordinary Journeys reisroutes zijn bedoeld om een gevoel van verwondering op te wekken en zinvol reizen aan te moedigen, om op die manier de huidige verbinding met de mensen en de wereld om je heen te versterken”, aldus Kevin Bubolz (Vice President en Managing Director NCL Europa). “Reizen verbreedt onze horizon en laat ons ontspannen. Met de elf- tot twaalfdaagse cruises naar bijna elk continent, inspireren we onze gasten om hun eigen buitengewone reis met ons te ontdekken.”

2021
Norwegian Star zal van 2 januari tot 16 april acht Extraordinary Journeys varen, waarvan zeven in Zuid-Amerika en een in Noord-Europa. Zij zal van 2 januari tot 13 maart een reeks veertiendaagse cruises varen vanuit Santiago (San Antonio), Chili en Buenos Aires, Argentinië, waarbij ze, door om het zuidelijkste puntje van Kaap Hoorn heen te varen, de gasten de mogelijkheid biedt om de Zuid-Amerikaanse kust aan de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan te ontdekken. Gedurende de reis worden de volgende bestemmingen bezocht: Puerto Montt, Puerto Chacabuco, Punta Arenas, Ushuaia, Puerto Madryn, Stanley, Montevideo en Punta del Este. Op 27 maart ontdekken reizigers zes landen en varen door het Panamakanaal op Norwegian Star’s 17-daagse Zuid-Amerikaanse reis om in Miami te eindigen. Ze bezoekt Coquimbo, Arica, Pisco, Lima, Trujillo, Puerto Limon, Roatan, Harvest en Costa Maya.

Star
Norwegian Star zal vervolgens op 16 april een zestiendaagse Extraordinary Journey varen van New York naar Europa, waarbij ze zal cruisen naar de Britse eilanden, Frankrijk en IJsland. Onderweg worden de steden Halifax, Belfast, Dublin, Cork, Liverpool, Portland, Parijs en Reykjavik bezocht. Overigens vindt er in Reykjavik een overnachting plaats waardoor gasten meer tijd krijgen om de verbluffende natuurlijke schoonheid van de stad te ontdekken. Norwegian Jade vaart deels overlappend aan Norwegian Star een vijftiendaagse Extraordinary Journey van New York naar Amsterdam op 22 april met cruises naar Halifax, een overnachting in Reykjavik, Belfast, Holyhead, Parijs, Brussel en Brugge.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Eindhoven Airport gaat looproutes overkappen

Volgende bericht

ECTAA wil op feiten gebaseerde maatregelen voor coronavirus

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.