Nieuws

NOVASOL biedt vakantiehuizen voor ‘echte mannen’

NovasolVakantiehuisspecialist NOVASOL gaat zich richten op een nieuwe target groep; grote jongens en echte mannen. De reisorganisatie wil zich helemaal gaat richten op de masculine doelgroep door een aantal typische ‘mannen-dingen’ aan te bieden. Hierbij kan gedacht worden aan een vakantiehuis met aan de ene kant een aanlegsteiger, aan de andere zijde een klimrotst, de mogelijkheid om te vissen vanuit het keukenraam en om hout te sprokkelen voor de schoorsteen.

Tussen Noorwegen en Sicilië heeft NOVASOL een selectie gemaakt van vakantievilla’s die passen binnen dit nieuwe concept, en die mannenharten geheid sneller laat kloppen. Voor wie de stad wil ontvluchten, zijn er luxe strandhuizen in de duinen met een rustige ligging, culinaire hoogstandjes, authentieke villa’s tussen de wijngaarden met gratis wijnarrangementen, een eco-landgoed met paardenstallen of een vissershuis met eigen boot en privésteiger. Voor liefhebbers van de middeleeuwen is het mogelijk te verblijven in een kasteel met ridderzaal. De vakantiehuizen zijn allen uitgerust met schouw of openhaard en terras, waar de mannen kunnen genieten van een barbecue of sigarenavond vol mannenpraat.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

3 Reacties

 1. 22 maart 2013 at 14:01

  @ Maja: Je kunt het bericht delen vanaf onze facebookpagina.. helemaal prima!

 2. Maja Kateman-van Opbergen
  22 maart 2013 at 09:32

  Ik zou dit bericht graag op mijn zakelijke facebookpagina willen zetten. Is dat akkoord?

 3. Gonneke Telkamp
  21 maart 2013 at 15:05

  Wanneer kunnen we dit online verwachten?

Vorige bericht

Nog meer Noorwegen bij Buro Scanbrit

Volgende bericht

C-buddy.nl: nieuw initiatief voor passagiers met vertraging

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.