NieuwsVacature

NRV zoekt Medewerker Verkoop en Product

Deel dit artikel

NRV is een jonge, flink aan de weg timmerende internet reisorganisatie met een zeer uitgebreid aanbod wereldwijde rondreizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa & Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Met bijna 500 rondreizen mogen wij onszelf de grootste rondreisspecialist van Nederland noemen. Persoonlijke aandacht, mooie producten en scherpe prijzen zijn de speerpunten van het bedrijf en waarom we gewaardeerd worden door onze reizigers. Onze websites zijn onze ‘winkels’. Meer dan 90% van onze verkoop gaat via onze websites. We zijn een dynamische en innovatieve organisatie en onder de ruim 25 medewerkers heerst een professionele maar informele werksfeer. Wij zijn gevestigd in Rijswijk.

Het beste product tegen de scherpste prijs en een hoge klanttevredenheid, dat heeft NRV als hoogste prioriteit. Binnen de afdeling Verkoop en Product zijn we verantwoordelijk voor voldoende aanbod en het juiste assortiment. Een product passend bij onze doelgroep, tegen de juiste prijs, tegen de juiste marge en op het juiste moment. Daarnaast worden hier alle online en telefonische boekingen, aanvragen, wijzigingen en reacties verwerkt en afgehandeld. We hebben contact met onze klanten en partners via de telefoon, e-mail en social media.

Wie ben je?
Je houdt van aanpakken en bent erg klantgericht en commercieel ingesteld! Je vindt het een uitdaging om processen te verbeteren en bent analytisch ingesteld. Je bent goed in het verkopen en adviseren van klanten over zo goed mogelijk bij hen passende producten. Je bent in deze rol de informatiebron voor de klant en je schakelt snel tussen product, contact met klanten, collega’s en leveranciers.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je onderdeel van een gemotiveerd team. Je bent werkzaam zowel op de afdeling Product als dat je verantwoordelijk bent voor de verkoop van onze reizen via telefoon, email en chat. Je inventariseert de wensen van de klant en weet deze om te zetten naar een passende reis. Je adviseert en informeert de klant hierbij. Daarnaast zorg je dat alle boekingen juist worden geregistreerd in diverse systemen. Je handelt wijzigingen voor vertrek af en informeert alle partijen hierover. Je weet de klant aan ons te binden door je deskundigheid, enthousiasme en klantgerichtheid. Daarnaast lever je een bijdrage aan het inkopen en verkopen van onze reizen met een zo hoog mogelijke marge. Je zorgt ervoor dat de inkoop tijdig en correct wordt vastgelegd in de systemen, zodat onze reizen in alle verkoopkanalen boekbaar zijn en correct worden getoond. Je bent altijd op zoek naar verbeteringen. Je verwerkt acties, maakt prijsanalyses en draagt bij aan de realisatie van een hoge klanttevredenheid van onze reizigers.

Wat verwachten we van jou?
• Dat je per direct beschikbaar bent
• Minimaal een MBO+ opleiding, bij voorkeur een toeristische opleiding
• Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• Passie voor en ervaring met reizen naar verre bestemmingen en onze Europese bestemmingen
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
• Je neemt initiatief en bent enthousiast
• Je bent commercieel en kan mensen overtuigen
• Je bent pro actief en leergierig
• Je bent flexibel en stressbestendig
• Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken

Wat kan je van NRV verwachten?
• Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
• Dienstverband van minimaal 32 uur per week
• Een uitdagende en groeigerichte werkomgeving
• Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
• Uitdagende projecten en verantwoordelijkheden

Enthousiast geworden?
Stuur dan snel je sollicitatie naar hr@nrv.nl. Voor vragen neem contact op met Lenie van Tol via 070-3076700

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Corio Travel zoekt ervaren reisadviseur / reisbureaumanager

Volgende bericht

Disneyland® Paris onthult aanbod kerstseizoen 2021

Auteur

redactie

redactie