Nieuws

Oad-actie voor SOS Kinderdorpen

Oad en SOS Kinderdorpen zijn vorige week een grootscheepse gezamenlijke actie waarmee vakantieboekers een Oegandees kinderdorp kunnen steunen. Oad en SOS Kinderdorpen werken vijf jaar samen. Om dit te vieren werd vorige week in heel Nederland een kerstkaart bezorgd, met daarin een kortingscheque voor een Oad-vakantie. Voor elke bij een reisbureau verzilverde cheque doneren Oad en het reisbureau gezamenlijk €5 aan SOS Kinderdorpen. De campagne wordt volop ondersteund in de media. Marcel Beerthuizen, directeur van SOS Kinderdorpen (links op de foto) is erg enthousiast over de actie en het initiatief van Oad. ‘De opbrengsten van de actie gebruiken we om kinderen in Oeganda een liefdevol thuis te bieden. Het is goed dat bedrijven en goede doelen elkaar steeds vaker op deze manier versterken. Dit soort gezamenlijke acties biedt ons de kans om steeds meer mensen bekend te maken met ons werk. Voor bedrijven is het bovendien een goede manier om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen’, aldus Beerthuizen. SOS Kinderdorpen is één van de goede doelen die door Oad worden gesteund. Julius ter Haar, directeur Oad, laat weten: ‘We voelen ons als reisorganisatie betrokken bij minderbedeelde kinderen in het buitenland. SOS Kinderdorpen biedt ons de mogelijkheid om rechtstreeks iets voor die kinderen te betekenen.’

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Doden en gewonden bij aanslag kerstmarkt Luik

Volgende bericht

Air Arabia steunt ‘Wheel of Energy’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.