Nieuws

Oad en Sunny Cars breiden verder uit

Deel dit artikel

Oad en Sunny Cars presenteerde onlangs alle nieuwtjes voor het nieuwe boekingsseizoen. Zo werden de reisagenten bij Oad geïnformeerd dat naast de uitbreiding van reizen binnen Europa er komend seizoen ook rondreizen naar Azië, Afrika en Amerika worden aangeboden.Tevens is het aanbod Excellent Busreizen vanwege de grote vraag fors uitgebreid.

Bij Sunny Cars wordt dagelijks nagedacht over verbeteringen in autohuurland. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe Google Maps-integratie, waarmee je in een oogopslag kunt zien waar het lokale verhuurstation zich bevindt. En de vertoning van huurprijzen inclusief lokale kosten maakt het huren van een auto nóg inzichtelijker. Ook ontdekte Sunny Cars tijdens het jaarlijkse onderzoek nog een grappig feitje: er is gebleken dat vrouwen toch echt betere en veiligere chauffeurs zijn. Zo hebben mannen vaker blik- of lakschade.

Wil jij ook geïnformeerd worden over alle nieuwtjes van Oad en Sunny Cars? Meld je dan snel aan voor één van de filmavonden met de exclusieve voorpremière van de film ‘Huisvrouwen bestaan niet’. Wees er snel bij, Vol=vol. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Geef je op via b2b.sunnycars.nl of retail.oad.nl

Data
6 december  – Zwolle
7 december – Rotterdam
12 december – Arnhem
13 december – Rotterdam

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Opnieuw stiptheidsacties bij incheckbalies Schiphol

Volgende bericht

Aegean moet gedupeerden Hellas Travel betalen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.