Nieuws

Oad gaat banen schrappen

OADBij de Oad Groep zullen het komende anderhalf jaar zeker 170 banen gaan verdwijnen, dat maakte Oad topman Julius ter Haar vrijdag bekend. Het bedrijf zal een deel van het productieproces gaan doorschuiven naar de reisagenten.

Op het hoofdkantoor van Oad in Holten zullen dit jaar 75 banen verdwijnen. Het aantal Globe-reisbureaus zal worden teruggebracht van 180 naar ongeveer 150, wat als gevolg heeft dat hier in anderhalf jaar tijd zo’n 96 banen zullen verdwijnen. Ter Haar gaat ervan uit dat een deel van deze reisbureaus overgenomen zal worden door andere partijen, waardoor uiteindelijk minder mensen hun baan zullen verliezen.

Oad gaat zich in de toekomst meer richten op dynamic packaging, een weg die de reisorganisatie al is ingeslagen met de komt van de website OadXL.nl.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

PASRA Airline Express nu al groot succes

Volgende bericht

Maastricht Airlines constateert groei in aantal boekingen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.