Nieuws

Oad incentive actie: nog 2 weken om je aan te melden

Wie in november en december tenminste drie boekingen uit het zomeraanbod bij Oad heeft gemaakt, maakt kans op kaarten voor de muzikale komedie Single Camping op vrijdag 8 maart in Zoetermeer.

“Single camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat! Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.”

Hoe je kans maakt op een kaartje?
– Maak in november en december tenminste drie boekingen of meer uit ons zomeraanbod.
– En meld je aan via: https://retail.oad.nl/info/reisagenten

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunair brengt nieuwe brochures uit

Volgende bericht

Landal GreenParks opent zevende vakantiepark in Oostenrijk

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.